Εταιρεία – Home Service Plus

Εταιρεία – Home Service Plus

Σχετικά με εμάς

Καλώς Ήλθατε στη Home Service Plus

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία χρόνων σε αυτό που κάνουμε μας ώθησαν να δημιουργήσουμε την Home Service Plus.

Η Home Service Plus αναλαμβάνει υπεύθυνα και άμεσα την επισκευή κάθε ειδών  οικιακών συσκευών &  μικροσυσκευών από όλη την Αττική και τη περιοχή σας!

Στη Home Service Plus θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά γνωστών εταιριών και μη! 

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των οικιακών συσκευών, καθώς επίσης και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε κατά την διαδικασία της κατασκευής τους, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλα τα είδη των βλαβών με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στην συσκευή σας.

Οι τεχνικοί μας στη Home Service Plus με την μακροχρόνια τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουν σας παρέχουν εργασίες συντήρησης και επισκευής άμεσα ανταποκρινόμενοι στον βαθμό του επείγοντος της επισκευής, υπεύθυνα στην διάγνωση και αποκατάσταση της βλάβης.

Τέλος η Home Service Plus  σας δίνει την δυνατότητα όλες οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης της αγαπημένης σας συσκευής να πραγματοποιούνται στον χώρο σας, αξιόπιστα εγγυώμενοι την άριστη λειτουργία της συσκευής σας και φυσικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Διαφήμισή μας…οι ίδιοι μας οι πελάτες…Μακροχρόνιοι Πελάτες !!!

Μας εμπιστεύονται
περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι

Όλα μας τα προϊόντα δοκιμάζονται πλήρως, ελέγχεται το ιστορικό τους, επικυρώνεται η άδεια χρήσης και ασφαλίζεται με 100% εγγύηση ικανοποίησης.

CEO - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ HOME SERVICE PLUS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΒΑΡΝΟΣ

Από την ηλικία των 19 ετών αφού τέλειωσα και τις σπουδές μου επέλεξα να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου καθώς από μικρός είχα κλήση να ασχολούμαι με τα καλώδια, τα κατσαβίδια & τα εργαλεία. Μου άρεσε να επισκευάζω διάφορα πράγματα. Αυτό στην συνέχεια μου έδειξε και το δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω αργότερα επαγγελματικά. 

Βεβαίως το 2009 αφού τελείωσα και το στρατιωτικό μου βρέθηκα να δουλεύω σε μια αρκετά μεγάλη εταιρεία στο χώρο των αναλωσίμων ανταλλακτικών η οποία με το καιρό με βοήθησε να χτίσω εμπειρία, τεχνογνωσία και φυσικά μέσα από την πολύωρη εργασία έμαθα αρκετά μυστικά του επαγγέλματος μας.

Τη “Home Service Plus” αποφάσισα να την δημιουργήσω διότι ήθελα να εξελιχθώ ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος αλλά και για να μπορώ να προσφέρω στον πελάτη γρήγορη και άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την χαλασμένη συσκευή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι κάτι που λείπει από την αγορά !

Ως τεχνικός – ηλεκτρολόγος διαθέτω τεχνογνωσία, εμπειρία επάνω στο κομμάτι της επισκευής οικιακών συσκευών – Service Οικιακών Συσκευών με γρήγορη εξυπηρέτηση και παράδοση.

Επίσης ο πελάτης που θα έρθει σε μας για την συσκευή του, ανεξαρτήτως εάν είναι μικρή ή μεγάλη, του παρέχουμε εγγύηση για αρκετό – εύλογο χρονικό διάστημα (ανάλογα φυσικά και την συσκευή).

Στην Home Service Plus διαθέτουμε πολύ μεγάλη γκάμα αναλώσιμων ανταλλακτικών που είναι προς διάθεση του πελάτη αλλά συγχρόνως διευκολύνει και την εταιρεία όσο αφορά την άμεση επισκευή της οικο-συσκευής.

Να συμπληρώσω ότι αυτό που κάνω το κάνω με αγάπη και μεράκι.

Ονόμασα την επιχείρηση μου Home Service Plus γιατί μέσα από τις λέξεις θέλω να περάσω το μήνυμα στο πελάτη σχετικά με τις υπηρεσίες.

Για να γίνω πιο κατανοητός:

  • Home Service: σημαίνει (Οίκο Επισκευή) δηλαδή ερχόμαστε στο χώρο σας και σας επισκευάζουμε τη συσκευή που αντιμετωπίζει πρόβλημα.
  • Plus: σημαίνει (συν) δηλαδή αναλώσιμα ανταλλακτικά για όλες τι οικιακές συσκευές του σπιτιού μας όπως επίσης και το εμπόριο μικροσυσκευών σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Εύκολος τρόπος συνεργασίας
με την εταιρεία μας